Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten, wat is verstandig?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat de rentevaste periode afloopt of omdat u van plan bent om een nieuw huis te gaan kopen. Wat de reden ook is, u wilt er zeker van zijn dat de hypotheek past bij uw persoonlijke situatie. Bij Hypotheek Informatie Centrum Neervoort & Partners kunt u terecht voor advies op het gebied van hypotheken. Zo weet u zeker dat u de goede keuze maakt.

Wanneer hypotheek oversluiten?

Past uw hypotheek niet meer bij uw persoonlijke situatie, wilt u verbouwen of besparen op hypotheekrente? Dan kan uw hypotheek oversluiten een slimme keuze zijn. Maar het oversluiten van een hypotheek gaat niet zomaar, er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo moet de waarde van uw woning hoger liggen dan de waarde van uw hypotheek en speelt uw huidige hypotheekvorm en het aantal leningdelen een rol. Hypotheek Informatie Centrum kijkt graag met u mee of uw hypotheek nog bij u past of dat u financieel beter af bent door uw hypotheek over te sluiten.

Oversluiten wanneer:

  • U wilt besparen op uw maandlasten;
  • De rentevaste periode loopt af;
  • U wilt uw woning verbouwen;
  • Uw hypotheek past niet meer bij uw persoonlijke situatie;
  • Uw huis heeft overwaarde.

Hypotheek oversluiten

Antwoord op al uw financiële vraagstukken

Bij Hypotheek Informatie Centrum kunt u terecht voor advies op het gebied van allerlei financiële vraagstukken. Zo geven we niet alleen advies over hypotheken, ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een verzekeringsadviseur in Amsterdam of advies over pensioenen kunt u bij ons terecht.

Past uw hypotheek nog bij u?

Bent u benieuwd of uw hypotheek oversluiten een slimme keuze is? Wij zetten alles overzichtelijk op een rij en geven u graag advies. Maak nu een afspraak voor een intakegesprek via de mail of de telefoon.

Wilt u meer informatie?

Hypotheek oversluiten